phone 0493 495884

Laatste update: 05-03-2019

We kunnen hydrauliekslangen onderverdelen in twee soorten, thermoplastische en rubber slangen.
Veel voorkomende rubber slangen zijn de 1SN & 2SN, 1SC en 2SC (compact),4SP, 4SH en R15 (hoge druk), en R6 (lage druk). De meest voorkomende thermoplastische (kunststof) slangen zijn de R7 en R8, voorzien van een inlage van textiel, staal, dan wel aramide (kevlar). 

Al deze slangen leveren wij direct uit voorraad. Los op rol, maar ook als assemblage voorzien van de door u gewenste koppelingen.
Ook kunnen wij geassembleerde slangen voor u voorzien van een markering in de pershuls. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een productiedatum, uw bedrijfsnaam of een machinenummer.

Daarnaast kunnen wij uw slangassemblages voorzien van een kunststof of stalen beschermspiraal, hierdoor gaat uw slang langer mee omdat de buitenmantel beschermd wordt. Andere mogelijke slangbeschermers zijn nylon gevlochten beschermhoezen, en hittebestendige pyrojacket. 

 

Standaard leveren wij rubber hydrauliekslangen van het merk Alfagomma. Onze thermoplastische slangen worden geproduceerd door Zec.

Daarnaast kunnen wij ook diverse andere merken leveren indien gewenst. Denk hierbij aan Dunlop Hiflex, Argus, Parker, Semperit, Trelleborg, Manuli, ITR en Aeroquip.

Documentatie:
Hydrauliekslangen
Olie zuig/persslangen
Beschermspiralen in kunststof en staal
Beschermhoezen
Hittebestendige beschermslangen Pyrojacket
Aluminium hulzen

  hydrauliekslangen

Laatste nieuws