phone 0493 495884

Laatste update: 05-03-2019

Ons assortiment snelkoppelingen bevat zowel koppelingen voor hydrauliek, pneumatiek, reiniging en industriële toepassingen.

Snelkoppelingen zijn ontwikkeld om snel een verbinding te kunnen maken of opheffen, tussen twee delen, door middel van een mannelijke en een vrouwelijke koppeling. Veel voorkomende snelkoppelingen in de hydrauliek zijn: ISO-A & ISO-B, vlakdichtende koppelingen, schroefkoppelingen en push-pullkoppelingen. Zowel in staal als RVS. 
In de pneumatiek vindt men met name snelkoppelingen met een Orion-profiel, EURO/DIN koppelingen en diverse veiligheidsvarianten hier op. Daarnaast zijn er nog enkel merkspecifieke uitvoeringen, welke wij ook bijna allemaal in ons leveringsprogramma hebben. 

Voor de industrieslangen gebruikt men onder andere Camlock, Storz, Geka, GY, mortelkoppelingen, Guillemin, tankwagenkoppelingen (TW), Perrot (Kardan), Bauer en triclamp.
Ook alle koppelingen uit de reinigingswereld hebben wij in ons gamma, denk hierbij aan Dibo, Kärcher, Snap-tite en KEW.

De toepassing bepaalt welke koppeling het meest geschikt is. Uiteraard adviseren wij u hierin.

Merken die wij leveren zijn o.a. Orion, Parker, Snap-tite, Rectus, Gromelle, Argus, DNP, Faster, Pioneer, Oetiker, Stucchi, Staubli en Prevost.

Documentatie: 
Snelkoppelingen hydrauliek

  snelkoppelingen

Laatste nieuws