phone 0493 495884

Laatste update: 05-03-2019

E.sybox is een uniek concept, efficiënt, compact, gebruiksvriendelijk en levert uitstekende resultaten. Het is het meest geavanceerde ergonomische systeem in de wereld op gebied van huishoudelijke en residentiële drukverhoging.

De eigenschappen en design van de e.sybox maken het systeem eenvoudig aanpasbaar aan gelijk welke installatie-omgeving. Horizontaal of verticaal, in een geventileerde of kleine ruimte. De e.sybox maakt geen enkel bezwaar en is hiermee zo’n 30 % compacter in vergelijking met een traditionele installatie.

De e.sybox is in de eerste plaats een geïntegreerd elektronisch systeem voorzien van een frequentieregelaar. Elke component is dusdanig bedacht en ontworpen om met minimale inspanning maximale prestaties te leveren. Innovatie geeft eenvoud en gemak. Al deze technologie is omvat in een behuizing van typisch Italiaans design.

Elk detail van de e.sybox is zorgvuldig ontwor­pen om te voldoen aan de nieuwe referentie­normen van comfort in de sector. Sluit de e.sybox aan op het stroomnet om het nodige water af te nemen wanneer u het nodig heeft. Geluid en trillingen worden tot een minimum beperkt door de opbouw en materiaalgebruik van het systeem. Fluisterstil met slechts 45 dB bij standaard gebruik.

Laatste nieuws